Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Вирівнювання стін та підлоги під ключ в Ужгороді

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(067) 947-03-88

Якісні
матеріали
Стислі
терміни
Досвідчені
майстри
Найкраща
ціна

Особливості ремонту квартир під ключ у Миколаєві

Ремонтні роботи в новобудові або в старій квартирі – це завжди складний та відповідальний захід… Щоб не створювалися жодні форс-мажорні обставини, ви прямо зараз на сайті https://www.stroycity.mk.ua можете замовити ремонт квартир під ключ у Миколаєві за вигідною ціною.

Подібні ремонтні роботи відрізняються різними особливостями та нюансами, тому слід добре розумітися на тому, що саме ви хочете зробити…

Облаштування стель

Натяжні стелі в Миколаєві

Професійний пристрій стелі дозволяє грамотно розташувати безліч інженерних комунікацій (повітропроводи, трубопроводи, електропроводку тощо), виконати зонування великої кімнати та створити комфортний інтер'єр квартири.

  • натяжні стелі. Якісні та доступні за ціною натяжні стелі в Миколаєві мають нині найбільший попит при ремонті квартири та будинку. З їхньою допомогою можна швидко реалізувати практично будь-які дизайнерські задумки;
  • гіпсокартонні стелі. Якщо вам до душі класичний варіант оформлення стелі, то слід звернути свою увагу на гіпсокартонні стелі. Особливо корисним може виявитися короб із гіпсокартону, в якому можна виконати монтаж точкового освітлення, системи повітряного опалення, вентиляцію та кондиціювання.

Вирівнювання стін та підлоги

Вирівнювання стін та підлоги

Важливий етап капітального ремонту квартири та будинку – вирівнювання стін та підлоги, які останні кілька років найчастіше виконуються машинним способом. Німецька компанія КНАУФ розробила технологію та матеріали, які дозволяють ідеально вирівняти поверхню у найкоротші терміни.

  • напівсуха стяжка підлоги. Саме напівсуха стяжка є найбільш затребуваною послугою при машинних чорнових роботах. Заливається така стяжка за 1 день і дозріває у найкоротші терміни: ходити по ній та продовжувати ремонт ви зможете вже наступного дня; через кілька днів можна укладати плитку на підлогу; ламінат і подібне покриття можна укладати через 2-3 тижні;
  • машинна штукатурка стін. Для ефективного вирівнювання стін використовуються спеціальні штукатурні станції, в яких суміш на високих швидкостях замішується, а потім автоматично подається шлангом на поверхню. Машинна штукатурка стін виконується в 3-4 рази швидше за ручну і відрізняється прекрасними адгезивними властивостями.
Бажаєте докладніше дізнатися про вартість стяжки та штукатурки в Ужгороді?
Зателефонуйте за номером
або
замовте зворотній дзвінок